Szücs-Filotás Kata üzente 13 éve

Nem csodálom hogy beleszerettel a tuffolásba, én is imádom ezt a technikát használni nagy (és nem olyan nagy ) felületen. :) Engem még nem ismersz, de remélem elfogadsz egy tanácsot?! Én a képeimet leginkább nem a színén tuffolom, hanem a hátulján. Így bátran kimerek menni a szélére és a mintát is közelebbről körbelehet tuffolni, így egységesebb a kép, nincs a minta körül egy fehér kontúr :) Amúgy nekem tetszik a pipaccsal együtt :)

Válasz

Kátai Andrea üzente 13 éve

Oksi, értem, köszi :) Ezekhez már nem akarok nyúlni... ezek amolyan tanuló, kezdőképek :) Lesz mihez viszonyítani 2-3 év múlva :D

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Ha megszárad tehetsz rá mást, de világosabb nem lesz attól, hisz ha világosat teszel rá, az alól átlátszik a sötét.. legfeljebb a fehér eltekerja. :-) De ennél a képnél nem kell hozzányúlni sztem, a másik a sötét!

Válasz

Kátai Andrea üzente 13 éve

Köszi :) Sehogy, nem tetszik a südor márkájú. Lehet csak azért mert a Deka cristállal kezdtem és ahhoz viszonyítok, lehet ha a südor lenne az "alap" akkor másképp állnák a dologhoz. De így nem jön be. Azt még nem tudom, hogy ha totál megszárad, akkor lehet-e rátenni más szint - dekásat-, mert tényleg nagyon sötét. Te így próbáltad már?

Válasz

Czitros Noémi üzente 13 éve

nekem nagyon tetszik! ügyes vagy!
mennyire vált be neked a südor márka?

Válasz

Kátai Andrea üzente 13 éve

Igen is értettem! :) Köszönöm a javaslatokat :)
Bevallom a sarkába azért került, mert ott "maszatosabb lett és már nem volt kedvem azt is lekaparni.
Azt láttam, hogy nagyon sötét, már-már fekete a felhő....de kidobni nem akarom és keverni nem lehet a többivel :(
Másik dolog a szirmok: a szirmokba mindig csak a "saját" árnyalatait "kell" használni?

Válasz

Győri Andi üzente 13 éve

Nekem nagyon tetszik így, ügyes vagy:)

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 13 éve

Hát a macsek is írni akar miért nem engeded neki????
Andrea nekem is a háttérrel van bajom, legközelebb a hátoldalán és telibe tuffolj ott is lehet szinváltósra csinálni. Egy dolog még ami szerintem nem kellett volna bele a széleken azok a plussz dolgok, de ez csak az én véleményem.

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

q..va macska elnyomta amit írtam... kezdhetem elölről! :-)
Szóval az én földhözragadt ízlésemnek tetszik a kék ég zöld fű háttér. A pipacsos képnél a színek miatt talán nem annyira... A majdnem fekete kicsit nekem sötét-rosszérzéstkeltő virághoz. Olyan gyászos, vagy nem is tudom hogy mondjam.. Itt viszont a kinyílt virág szirmaiba belehúzott sötét vonalak nagyon tetszenek!

Válasz

Kátai Andrea üzente 13 éve

Köszönöm :)

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 13 éve

Jól sikerült ez a virág, szép!

Válasz

Kátai Andrea üzente 13 éve

Lehet igazad van :) Legközelebb kipróbálom úgy :)
Azért elmondom miért lett ilyen. Az egyik az, hogy elszerettem volna választani az eget, a másik pedig az, hogy a sötétkék oldószeres - másikból nincs kékem :( -és így nem tudtam összeolvasztani a kettőt.

Válasz

Török Anita üzente 13 éve

Megy neked ez a tuffolás! Látom beleszerettél ebbe a technikába, ha javasolhatom legközelebb egységesre tuffold a hátteret, meglátod egészen más hatása lesz a képnek, nekem ez a kétfajta háttér egy kicsit zavaró, de ez csak egy vélemény.:)

Válasz