Kis Andrea üzente 11 éve

Olyan élethű, nagyon szép lett!

Válasz

Martonné Hanyi Judit üzente 11 éve

Nagyon igényes szép alkotás. Gratulálok. Örülök, hogy láthattam.

Válasz

Deak Ibolya üzente 12 éve

Nekem nagyon tetszik.

Válasz

Lóczi Lászlóné Piroska üzente 12 éve

Köszönöm nagyon érthető volt, magamtól soha nem jöttem volna rá.

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 12 éve

Én H&M használok és mindenbe teszek fehéret persze ahova lehet. A testszinnél meg több szint, árnyalatot keverek ki és nagyon nagyon nagyon sok szintelent. Az alap a testszin egy nap száradás majd egy árnyalattal erősebb tesztszin sok szintelennel ősszemosva és az nagyon szépen tud terülni az alapszinen. persze csak vékony rétegben hogy ne szedje fel az előző napi szint. Remélem érthető voltam. Jól látod kontúr nincs se az orránál se a szájánál. A szinekkel játszottam ami kiemeli.

Válasz

Lóczi Lászlóné Piroska üzente 12 éve

Az orránál és a szájánál van kontúr, vagy csak én nem látom?

Válasz

Lóczi Lászlóné Piroska üzente 12 éve

Ez nagyon szép, a szeme és az árnyalás is,amit én is szeretnék megtanulni,de nagyon nehezen megy.Milyen márkájú festékkel festesz?Fedő vagy átlátszó?Az alsó réteget nem oldja fel az újabb festék? Nekem az árnyalásnál mindig csíkozódik ha utólag festek rá . Én szemet sehogy sem tudok festeni, jólenne róla valamit olvasni.
Gratulálok.

Válasz

Kis Andrea üzente 13 éve

Gyönyörű lett!

Válasz

Kiss Tünde üzente 13 éve

Látod ez tanulság főleg nekünk kezdőknek,de azt hiszem előttem még rengeteg gyakorlás áll,mielőtt nekimerészkednék ilyesminek!

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 13 éve

Köszönöm Tünde, jól eső érzés,hogy na most ezzel én is meg vagyok elégedve. Nagyon jó tanuló dolog volt. Legközelebb már nem így csinálnám. Az árnyaláshoz mindenképpen száradni hagynám a rétegeket. Itt azért látni néhol a vonalakat a sötét barnában próbáltam a világossal összemosni. Nem így kell, teljesen hagyni megszáradni és akkor árnyalni nagyon-nagyon sok szintelennel. Az mossa össze a színeket és nem lesz csíkos.

Válasz

Kiss Tünde üzente 13 éve

Ez gyönyörűséges,de nekem a többi képed is fantasztikus,gratulálok!

Válasz