Demeter Julianna üzente 12 éve

Nagyon szép.

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 12 éve

Nagyon szép képet hoztál nekünk :)

Válasz

Által Anikó üzente 12 éve

Örülök! Majd szeretném látni a dobozod!
Én azért nagyon sokszor ecsettel is festek. A lényege annyi, hogy ne nyomd rá!!! Ugyan úgy csak az ecset hegyével húzd szét a festéket, mintha pálcával tennéd! Elárulok még egy titkot! Én sokszor hagyom (először ez csak véletlen, meg rendetlenségből volt, mostmár direkt is) az ecsetet beszáradni. Letörlöm a festéket alaposan, papírral, szép hegyesre formázva a szőrét, de nem mosom ki. Így a szőr hegye kicsit puhább, mint a pálca, mert az első csepp festék feloldja ami benne van, és nem olyan kemény, mint a pálca.. Itt csak arra kell vigyázni, hogy a színek összekeveredhetnek, ha kioldja a festék az ecsetből a másik színt...

Válasz

Kátai Andrea üzente 12 éve

Köszi Zsuzsa!:)
Anikó: Igen-igen sikeresnek nyilváníthatjuk a tegnap esti akciót! A környezetembe, ma mindenki jelentkezett, hogy "na milyen volt, hogy sikerült?"

Én nem tudok ecsettel festeni, még nagyobb területet sem, mert akkor nem egyenletesen folyik szét a festék. Egy-két alkotás után mindig kipróbálom, hátha "fejlődtem" annyit, de nem jön össze:(. Milyen ecsettel festetek, vagy mindenki saslikpálcázik?

Válasz

Által Anikó üzente 12 éve

Mert csak azok kapták meg a linket, akik fel vannak iratkozva a hírlevélre!
Ha feliratkozol, legközelebb nem maradsz le! Egyébként annyira inspiráló volt a videó még nekem is, hogy most dekuzok :-)

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 12 éve

Szép lett a képed! most hogy olvaslak benneteket, megyek és szét nézek a kreativvagyok.hu -n rég jártam ott, Anikó miért nem írtad itt meg hogy tudjunk róla?

Válasz

Által Anikó üzente 12 éve

Sziasztok Andik! Sajnálom, hogy a videó nem lett tökéletes, ez volt az első alkalom, szerintem ennél csak jobb lehet.. Nekem végigjátszotta, de valóban többször elakadt.. mindig újra ráfrissítettem, és végül sikerült végignéznem.
De ha már ennyit beszéltünk itt erről a videóról, beavatom a többieket is. A kreativvagyok.hu -n új dolog indult. Az első egy dekus doboz volt, Rózsával. Videóra lett véve a teljes elkészítés, ami tegnap lett lejátszva élesben, lehetett velünk együtt otthon elkészíteni, és egy cset ablakban lehetett kérdezni Rózsától. Majdnem 400-an néztek minket, és ezt sajnos a szerver nem nagyon szerette :-) De végül azt hiszem lehet a kezdeményezést sikeresnek nyilvánítani! Ugye Andik?? Lesz még ilyen, legközelebb képeslap, és majd egyszer lesz üvegfestés és gravírozás is velem, meg ki tudja mi minden még :-)

Válasz

Kátai Andrea üzente 12 éve

Az nekem is kimaradt, de azt hittem én voltam nagyon "elvarázsolva" :D

Válasz

Kis Andrea üzente 12 éve

Végül sikerült végig nézni a filmet? Mert nekem a lakkozást már nem játszotta le és nem is engedett fel az oldalra se:(

Válasz

Kátai Andrea üzente 12 éve

Aha :) Valahogy nem volt időm tegnap ott rákérdezni :P

Válasz

Kis Andrea üzente 12 éve

Igen:), Te meg voltál a sima Andrea??

Válasz

Kátai Andrea üzente 12 éve

Köszi!:) Te voltál az a Kis Andrea tegnap este az "alkossunk együtt" be"?

Válasz

Kis Andrea üzente 12 éve

Nagyon szép lett, gratulálok Andi!

Válasz

Kátai Andrea üzente 12 éve

Nem lehet kivenni :(
Köszi :) Kicsit másabb lett mint az "eredeti", mert az ablaküveg nem mozaikos jellegű. Így tudtam gyakorolni a felhőket :)

Válasz

Által Anikó üzente 12 éve

Andrea! Ez nagyon jó lett! Gyorsan fejlődsz, pedig még éppencsakhogy elkezdted! Egy dolgot hagy javasoljak, legközelebb szedd ki az üveget a keretből (már ha lehet, mert találkoztam már én is olyannal, amit nem lehetett :-)

Válasz