Antalné Zsuzsanna üzente 12 éve

Piroska én ecsetet használok, a pilláját is azzal festettem, a fekete festékem marabu vizes bázisú, és még a kontúrozóm van a pillán, de az meg mindig olyan ami éppen tudok venni.

Válasz

Lóczi Lászlóné Piroska üzente 12 éve

Nagyon szép a szempillája. Mivel viszed fel a festéket? Milyen márka a fekete?
Légyszi elégítsd már ki a kiváncsiságomat , mert nem haladok egyről a kettőre.

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 12 éve

Köszi lányok, megpróbálok majd még rámenni az arcára.

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 12 éve

ja még. nekem ami nagyon nagyon tetszik ahogy megoldottad a zöld lepel festését. Én nem nagyon vagyok zöld függő de ez kifejezetten tetszik

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 12 éve

Csatlakozom Csillához próbáld szintelennel és egy kicsi testszinnel még "simogatni" , hogy összemossa, de szép ez így is.

Válasz

BALOGNÉ CSILLA üzente 12 éve

Szerintem se!Nagyon jó!(Én úgy szoktam csinálni,ha nem vagyok megelégedve az arcal,úgy javitok rajta,hogy szintelennel több vékony rézegtet viszek rá.Kicsit jobban össze mossa,és egyenletesebbnek hat.)

Válasz

Kiss Tünde üzente 12 éve

Le ne mosd,vétek lenne!!!Nem baj ha az arca nem tükörsima,de még igy is nagyon szép és kár lenne a beleölt munkáért is!Örülnék én ilyen teljesitménynek,dehogy mosnám le:))

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 12 éve

Köszi a dicséreteket!, több rétegben festettem, de kontúrozva van, csak az arca nem. több rétegben tényleg vékonyabban visszük fel a festéket, de az arcát nagyon elrontottam, viszont a szeme elég jó így lehet hogy meghagyom. Szerintem a bőrszinem kikell önteni és újat kevergetni, mert nem tudtam vele szépen festeni.

Válasz

Lóczi Lászlóné Piroska üzente 12 éve

Nagyon jól sikerült,ugye ez többrétegű és kontúr nélküli? Az alapszínt vékonyan kened?

Válasz

Kiss Tünde üzente 12 éve

A szeme igéző,engem megfogott!Nagyon tetszik még ahogy az ékszereket megfestetted a homlokán,nagyon élethű.Ha jól látom ez több rétegű festés.Az arcát először világosra festetted,majd száradás után vitted fel a sötétebb árnyalatokat?Bocsi ha sokat kérdezek,de én mindent eddig úgy tanultam,hogy átrágtam magam az irásaitokon.Sajna errefele nemigen foglalkozik senki komolyan az üvegfestéssel.Ezért nagyon örülök,hogy rátok leltem:))

Válasz

Varga Imréné Margó üzente 12 éve

Nagyon szép,gratulálok.

Válasz

Vankó Ildikó üzente 12 éve

Gyönyörűek a színek.Gratulálok.

Válasz