Dosztály András üzente 12 éve

Erősen várom, mikor leszel kész! egy pauszmásolatot pedig juttass el hozzám, hogy az elő és hátteret meg tudjam pontosan csinálni:)

Válasz

Hadi Orsolya üzente 12 éve

Okés! Akkor mondom majd a pontos méretet, és egy pár nap múlva neki is tudok állni.

Válasz

Dosztály András üzente 12 éve

Hát akkor uccu neki! Szerintem kb A4 méretben csináld meg. Ha felveszed főnéninkkel, Anikóval a kapcsolatot, a szervezés könnyebb lehet, mert ő Budapesten dolgozik, és könnyebben hozzájuthatok a képhez, Mindez azért szükséges, mert pontos méret kell, hiszen a te képedhez csinálom az elő meg a hátteret:) Anikótól meg előre elnézést kérek, hogy beleszerkesztem a gondba:):):)

Válasz

Hadi Orsolya üzente 12 éve

JUUUUUUUUU én szívesen megcsinálnám üvegre az arcot!

Válasz

Deak Ibolya üzente 12 éve

Ahogy itt olvasom ...szuper otlet.es tudom.hogy megtudjatok csinalni...mindent bele.sok sikert.Alig varom.hogy gyonyorkodjek benne...Ibi

Válasz

Dosztály András üzente 12 éve

Ez az arckép adná magát a próbához! Ha valaki megcsinálja üvegre az arcot a hajjal, mögé megcsinálom a hátteret, meg elé a virágot fából. Aztán meglátjuk, milyen együtt.:):):)

Válasz

Által Anikó üzente 12 éve

Húú, Te egészen más "rétegekben" gondolkodsz! De az ötlet nem rossz!!

Válasz

Vankó Ildikó üzente 12 éve

Fantasztikus ötletek!

Válasz

Dosztály András üzente 12 éve

Nem bele, hanem rá. Kép rétegek egymáson, kettő vagy három. Leghátul egy átlátszatlan réteg, rajta mondjuk háttér. Középen üveg, ami összeköti a hátteret és az előteret, legfelül pedig az előtéri anyag, ami szintén festett, de ez már 3d-s, domború, faragott is lehet. egy portré, háttérrel és előtérrel adná magát. A rétegek összeragaszthatók.

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 12 éve

igen tökéletes meglátás:))főleg mostmár leesett,hogy miről beszéltél,hogy képzeled el a vászon, papír, üveg párosítást. Mert azon gondolkoztam amit írtál ,hogy az üveget ,hogy rakom a vászonba, vagy a vásznat az üvegbe...

Válasz

Dosztály András üzente 12 éve

Éva!
Ezt lehetne úgy megcsinálni, hogy az arcot papírra vagy vászonra az üveg mögé, az üvegen meg a virágokat:):):)
Eszméletlen jó és plasztikus lenne:):)

Válasz