Török Anita üzente 14 éve

Ezt nevezik üzletnek, vagy beválallják vagy nem, persze igen, az is benne van a pakliban, hogy nem sikerül egyetlenegy képet sem eladni, de ha bevállalja, miért ne? Az is lehet, hogy kaszálni fog (álmodik a nyomor)! :)))

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Nos, én nem pöcsöltem sokáig. Küldtem is egy rövidke érdeklődő levelet a szállónak. Itt megnézhetitek egyébként:
http://www.erzsebetkiralynehotel.hu/
A hely naggyon is ideális lenne, csak az áraktól félek kicsit :-)))

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Nohát akkor mindenki akit érdekel a dolog, lehet érdeklődni itt ott... Aztán ami a legjobbnak tűnik, ott lehet továbblépni! Próba cseresznye :-) Már csak a távolságokat kell leküzdeni! Elég szépen szórva vagyunk az ország egész területén :( Ez nem előny ezügyben!! :(

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 14 éve

ez az eladott képek utáni %-ért bérelni a termet necces. És ha nincs vásárló? Mi az Aranytízben ha jól emlékszem 30.000.-ft-ot fizettünk de ez 8-9 före oszlott el. És képzeljétek el csak nekem sikerült 1 képet azaz egyettlen egy képet eladni. Tehát sajna erre nem lehet alapozni. Az Aranytízben nem kellett képet hagynunk mert ott fizettünk bérleti díjat.

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Pedig az nem lenne rossz! De szerintem ha közös kiállítások galéria lesz is egyenlőre nem lesz ott olyan nagy tolongás. Csak oda kell figyelni, hogy a cimkét pl. mindíg jól kitöltve név, dátummal pl. meg legyenek különböztetve.
Aztán ahogy a képek galériát is szépen szétválasztottuk, később ha már mindenki menő lesz, .-) és lesz sok kiállítás lehet felosztani!! :-))

Válasz

Török Anita üzente 14 éve

Az a baj, hogy a galériákat már nem lehet leosztani algalériákra.

Válasz

Török Anita üzente 14 éve

Én máris jelentkeznék erre a "keringőre", igaz táncolni nem tudok, de jelenleg úgy 10-15db kép hever a lakásban. Pénzügyileg hasonló a helyzetünk, de nem lehet olyat csinálni, hogy az ott eladott termékek árának a bizonyos %-ért bérelni a termet? Vagy ez hogy megy?

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 14 éve

én egy közösben gondolkodtam s azon belül lenne a tagora külön-külön

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 14 éve

Jó, hát most nekem/nekünk(Kör) van. Na de nektek is lesz remélhetőleg és akkor azok is oda kerülnének.

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Így-így! Bártan nyiss egy Éva48 kiállításai galériát!!

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Köszönöm, azért mostmár legalább vannak sejtéseim! :-) Nagyon gondolkodom én is valamiféle kiállításon, bár képem alig van, de majd gyorsba pingálok néhányat, ha már lesz célkitűzés :-) Minden esetre én sem egymagam gondolkodom, jó lenne ezt valahogy csapatban, többen összeállva megoldani... A gondolatmenetem első foszlányait azért is osztom meg itt veletek, hogy ha van még kedve valakinek, akkor csapatként talán ez is könnyebben menne... Szóval lehet venni a dolgot felhívásnak, de nem keringőre :-) A lényeg, hogy pénzem ilyesmire nemigen akad, úgyhogy nem tudok terembérletet stb. fizetni, de gondolom megnyitói pogira kólával csak össze lehet szedni... Itt Gödöllőn nemrég nyít a Kastélyhoz tartozóan az Erzsébet szálloda, nemrég volt is festmény kiállítás és vásár. Assszem őket meg fogom kérdezni a lehetőségekről!

Válasz

Török Anita üzente 14 éve

Én is erre gondoltam (egy külön galéria), de nem a mi kiállításaink, hanem a tiéd!:)

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 14 éve

Van még képem a kiállításról de hova töltsem fel??
Kedves Anita talán nem kellene ennek is egy külön helyet létrehozni???
Monnnyuk -kiállításaink képei- vagy hasonló névvel????

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 14 éve

Hát ez a kiállítás annyiból volt már "lezsírozva",hogy mi Selyemfonal Képzőművész Kör tagok minden második hét csütörtökjén ebben a közösségi házban jövünk össze. Tehát úgymond a kör a közösségi ház egyéb tevékenységi körébe tartozik. Féja Géza a neve s Gézabácsinak december 17-én (mert hogy ezt a kiállítási lehetőséget minden év december hónapban megkapjuk) van a születésnapja. Így a hely már adott volt. A körnek van egy kis vagyonkája ( önkormányzattól, egyéb támogató személyektől, képviselőktől stb...)abból lett vásárolva az üdítő, borocska, sütemény, A kiállítást egy hölgy nyitotta meg azt az intézmény vezetője kérte fel. Az intézmény vezetője zenész lélek lévén zenélt is. A kiállítás akkor látogatható amikor ők is ott vannak általában ez mindennap(hétvége kivételével) este 6 ig nyitva így látogatható ebben az időben.
Az előző munkahelyemen ami egy iskola volt ott is volt Galéria. Ott úgy zajlott ez,hogy levélben , emailen fotokkal alátámasztva megkereste a kiállítani vágyó az intézmény vezetőt. Ha összejött a lehetőség a kiállításra megbeszélték az időpontot a művész hozott megnyitó beszédre valakit ha ismert olyat, de volt amikor maga az intézmény vezetője volt a megnyitó személy. A kiállítást kérő személy sütött, "főzőtt" ö hozta az enni inni valót. S a végén még hálából egy képet is ott kellett hagyni. Ja a meghívókat vagy a kiállító vállalta fel és a kész anyagból hozott az intézménybe s akkor postáztuk ennek - annak vagy felvállalta az iskola a legyártását és abból adott a művésznek,hogy ő is tudjon küldeni az ő általa meghivni akaróknak.
Hát szűkszavúan ennyi:))

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 14 éve

Remélem óriási volt a siker... tart még?? (bocsi lusta vagyok megkeresni a meghívót!) Klassz az óra, bár egy közelibb képet még megnéznék róla :))

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Gratula! Remélem kapunk még sok sok képet!!!
Azt bunkóság megkérdezni, hogy mi minden kell egy kiállításhoz a képeken kívül??? Nem kaphatnánk egy részletes beszámolót elejétől-végéig? Hol kell kezdeni? Hogyan kell megkörnyékezni egy kiállításra alkalmasnak ítélt intézményt? Vigyáznak a képekre, vagy szabadon mászkál ott mindenki? Megnyitó? Műsor? Beszélned kell? :-D Mibe kerül??? Elég a kérdés, vagy gondolkodjak még?? .-)))

Válasz

Török Anita üzente 14 éve

Szintén gratulálok, hány darab képet vittél?

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 14 éve

Éva még egyszer gratulálok a kiállításhoz!!!

Válasz