Scheffer Andrea üzente 14 éve

örülnék, ha ilyen ügyes kezű fodrászom lehetne. Nagyon szép lett a haja!!

Válasz

Győri Andi üzente 14 éve

Megmondom őszintén, fogalmam sem volt róla, hogy ilyen nehéz kontúr nélkül hajat festeni... Anno a fodrászsuliban imádtam fonatokat rajzolni, azt gondoltam, hogy ez sem lesz nehezebb.Tévedtem... Minden réteg felkenése után le akartam kaparni aztán meg reménykedtem benne, hogy a következő réteggel tudok rajta javítani...Ebben is tévedtem...Remélem egyszer majd sikerül szép hajat festenem kontúr nélkül:)))

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 14 éve

Basszus én kontúrral is elcsesztem, Te pedig kontúr nélkül belevágtál?? Nos, nagyon bátro vagy :) Itt jön a szokásos q_:) :))

Válasz

Lukács Monika üzente 14 éve

No, én bele nem mertem volna vágni a hajába kontúr nélkül. Bravúrosan megoldottad. Ez igen!

Válasz

Győri Andi üzente 14 éve

Azért nem raktam több feketét a szemére, mert egyrészt kezdő vagyok a szemfestésben, másrészt mindig túlzásba viszem az utolsó simításokat és elrontom a képet.Ezt itt sikerült elkerülnöm.

Válasz

Pappné Magdi üzente 14 éve

Nagyon tetszik a szeme.a haja,főleg hogy nincs kontúrja ,tényleg dögös!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Most néztem, hogy ki töltötte fel:) Gondolom, az ő keze munkája! Hát, gratula! És istenengemúgysegéljen, így utólag is egyszer megfestem ezt a képet... Már csak kíváncsiságból is, hogy én egyáltalán erőlködjek-e ilyenekkel, vagy hagyjam a fenébe...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sziasztok! Csak pillanatokra tudok idelépni, és nézegetni ezeket a képeket! Ezt ki csinálta? Ugye nem bántok meg senkit, ha azt mondom, nekem ez jött be a legjobban:). Biztos a színei miatt! Mindenesetre nagyon le a kalappal mindenki előtt! Ha összegyűlik minden szükséges festékem, tuti, hogy bevállalok egy ilyen próbálkozást én is!

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 14 éve

gratulálok igazi dögös vörös. Nagyon szépen oldottad meg a virágokat. Több feketét tehettél volna a szemére gondolom bátortalan voltál. De klassz.

Válasz

Török Anita üzente 14 éve

Gratula a hajához, én nem mertem kontúr nélkül nekivágni.

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 14 éve

Nekem a szája meg a szemöldöke tetszik legjobban,de az arcának a színe és árnyalása is nagyon jó lett.

Válasz

Szmatona Anikó üzente 14 éve

Szép ez a vörös szín! Jó, hogy nem kontúroztad a haját! Szép a szája és egyenletesek a színek!

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

A virágok nagyon, de nagyon tetszenek.. Én is először rózsaszínre csináltam, de nagyon randa lett, és átfestettem... még jó, hogy a fehér elfedte! :-)) A szemöldöke is tetszik még, klassz, hogy nem kontúrral oldottad meg, hanem festékkel...

Válasz