Szücs-Filotás Kata üzente 14 éve

Amúgy Botero képei azt mutatják, hogy vannak akik a kerek formákat szeretik. Azt mondják, hogy a test minden formában igyekszika tökéletes gömb alakot megteremteni :))) Én közel vagyok hozzá :))

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Jól beszélsz!
Egy mondás jut eszembe... Mondták már nekem is... :-P
"Nagy kofferba jó pakolni...
Csak kellemetlen vele utazni."

Válasz

Pappné Magdi üzente 14 éve

Csajok!Látom már fogyiban is jók vagyunk,én 1 hónapja csinálom a 90 napos diétát 4kg ment le.Még 5 kellene és elérném a top súlyom,szerintem ez betartható,csak a gyümölcsnap szar nagyon,én nem nagyon szeretem csak kaja után a gyümölcsöt,éhhgyomorra nem.Na de bizok,hogy meglesz az az 5kg még.Ja és akkor se leszek "botsáska",mert nekem se teszetenek ezek az anorexiás csajok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hát igen, ne is mondd. Egy hónapja lesegetem az aukciós oldalakat, hogy egy jó, rám való farmer blézert találjak. Hát, nincs! Pedig isten bizony messze vagyok azért az igazi kövértől. És nincs! Csak ezek a nagyobb, kabátosabb fazonok. Olyan meg van, nem kell. Jó kis rövid fazonú, de nekem való farmer blézer! Azért remélem, kapok.

Válasz

Lukács Monika üzente 14 éve

Ez így igaz, egyetértek veled. Valóban esztétikusabb, ha valaki nem "botsáska"(teccik ez a kifejezés). Csak az a baj, hogy a 2. babám előtti ruháim bizony eléggé kényelmetlenekké váltak... :((

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 14 éve

Áááááá, fogyiról írtak már elegen könyvet. Ha én írnék, akkor azt kalapálnám a fejekbe, hogy az az abnormális, ha valaki 180 cm magas és 38-45 kg. HOgy lehet egy nő kilátszó bordával és gerinccsigolyával szexszimbólum??? Régen tudták, hogy csak az képes arra hogy könnyedén (?) szüljön, akinek széles volt a csípője, volt rajta husika (zsirocskával), mert abból ki is nézték, hogy kihordja az utódot... Ma is a férfiak legjava szereti ha van mit fogni egy NŐ-n az ágyban, csak az más tészta, hogy azzal meg nem lehet barátokkal, társaságban flancolni, hogy nicsak nekem milyen botsáskám van?! Nézzétek, 2 méternek látszik a lába (jegyzem azért, mert olyan vékonyka, hogy a rezgés amit a kicsiny tömegének elcipelése kivált, és hullámzó mozgásba kezd, optikailag nyújtják a ropikat... aki vizuális, tegyen ezekre a ropikra kicsi izmot, husimusit és már nem is olyan hosszúak a virgácsok)
Fogyiról csak annyit, hogy nekem 20 kg-om van felesbe, amit bárkivel szívesen megosztanék, de sajnos ez nem olyan mint egy file. Én csak olyan szeretnék lenni, amilyen 10 éve voltam, nem voltam sovány, de a mai magamhoz képest annak tűnik :( Ami régen BB és Sophia az egyszerre csak Twiggy..., igen is szükség van arra, hogy olyanok mint Soma, Szulák Andi, vagy Liptai Claudia kiálljínak és megmutassák, mi a szép!!!)

Válasz

Lukács Monika üzente 14 éve

Tessék kicsit pozitívabb példát mutatni, mert most már nekem is le kéne adnom kb.5 kilót. No de így?! :))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ha már a fogyinál tartunk: egyszer, egy durva infulenza miatt ment le rólam 5 kiló, mert egy hétig feküdtem és semmit nem ettem, olyan szarul voltam. Aztán ekkor vérszemet kaptam, és elkezdtem naponta többször tornázni, és minimális mennyiségeket enni, édesség kizárva. Lement FÉL ÉV alatt 10 kiló. Mondanom sem kell, hogy ez 10 éve volt, azóta visszajött 25-30. Akkor sovány lettem, de ez tette ki minden pillanatomat. Most nem vagyok hájpacni, de sovány aztán végképp nem, mindenesetre nem megy le semmivel. Iszonyú lassú az anyagcserém. Míg más már kilókkal büszkélkedik ugyanolyan hozzáállás és munka mellett, nekem egy dekát sem mozdul a mérleg Feladtam! Idén stílust váltok, duci-divatot nézegetek, hogy így is jól nézzek ki:D

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Én csak a cukor és a liszt teljes kihagyásával (ez így egyszerűnek hangzik, de gondoljátok végig..) 14 kilot fogytam 3 hónap alatt... De a 3. hónap után hiába nem ettem mást mint addig, egy deka sem ment le... Aztán szép lassan visszatértem a normális kajához, és huss, vissza jött mind.... Azóta sem bírtam rávenni magam ilyesmire... Ha nekem ez vagyon megírva, hát akkor ez van...

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 14 éve

Igen egyszer leadtam 8 kilót, aztán nem folytattam még 3 hónapig délig csak a gyümit na és mi lett az eredménye vissazjött a 8 kiló.Azóta nem volt késztetésem arra hogy újra nekiálljak. Majd talán ha így nézek ki mint a képen a donna.HIHIHIHI:(

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

:-)
Egyszer??? Egyszer nekem a Norbi is!! De aztán 2x jöttek vissza a kilók....

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 14 éve

Cicón minden indok nélkül is jókat lehet derülni. Állati jó fej.
A 90 napost ne bántsd mert nekem egyszer bevált:)

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

:-))))
Nem akarod ezt könyvbe foglalni??? Nagyon jó!!! És eme hölgyemény lenne az illusztráció a borítón!!!
Egyébként pont olyan képet is vág, mintha a 90 napos "recept" lenne a kezében!!!! :-))))

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 14 éve

Amúgy szégyen gyalázat így kritizálni! A narancsok azért vannak, hogy legyen mivel összemérni a bőrét, a narancsbőr efektus miatt... Amúgy savanykodunk, hogy "jaj, a botsáskákat részesítik előnyben, nekem bezzeg a középkorban kellett volna születnem és én is Istennő lehetnék, mert kerek vagyok mint az alma", és erre egy "igazi" nőt lehumorizélünk :))))))) Amúgy lehet most kezdte el a 90 napos diétát, olvasgatja a kezében, és tanakodik, hogy bizti gyümi nappal kell kezdeni????? És mivel a Fogyózok szent 10 parancsának kezdete úgy vala, hogy első napon, amikor nekijjeállasz a fogyinak, ruháttalanul állj az megszentelt tömegmérő műszerre és úgyan kell meglátnod való tested tömegét!!!!! :))))))))

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 14 éve

Én elolvastam! Fergeteges :))))

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Ja, és a link, ahol röhögni lehet.
http://rakom.freeblog.hu/

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Ha akartok jót röhögni, olvassátok el mozaikos csapattársam blogjában a 3. "vénusz" - bejegyzést... (A többit is érdemes, jókat szoktam mosolyogni...)

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Az azért van ott kérlekszépen, hogy legyen valami a képen, ami vonzza a tekintetet....

Válasz

Által Anikó üzente 14 éve

Hű de soványnak érzem most magam!! :-)))
Azért gáz, hogy régen ilyen típusú nők voltak a szex szimbólumai... mostmeg.... Assszem rossz korban élek....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

No, emellett a nő mellett is csak dísznek vannak a narancsok:D. Biztos nem attól hízott meg ennyire:D

Válasz