Szabo Eniko Anna üzente 13 éve

Kedves Erika, most láttam először a festményeidet, fantasztikusak, én ólomüvegezek de most a fiam az iskolában üvegre festett és én is megpróbáltam de hát még a gyerek is szebben megcsinálta. Meghajlok előtted és mindenki előtt aki ilyet tud.

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Nem tudom feléd elhangzott e már a kérdés: Csak ecsetet használsz?? Az arcot meg a ruharedőket is azzal árnyékolod??

Válasz

Gálik Erika üzente 13 éve

A füves talajt itt úgy festettem, hogy : színtelent, fehéret, olívzöldet, világoszöldet és egy kis barnát használtam. Midezt váltakozva húztam az ecsettel, nem mindig mosva össze a színeket, csíkokban , foltokban. Száradás után tul.kép. ugyanez mégegyszer, csak már nem mindenhol és em olyan vastagon. Ahol úgy éreztem, hogy túl zöld tettem rá még egy kis olivát, vagy barnát. A fehér kőfoltok alatt mindíg kell egy ki sötét árnyalás, hogy kiemelje!
Hát ennél jobban nem tudom leírni, remélem tudtam segítei!

Válasz

Szigeti Ilonka üzente 13 éve

Igen, mert aki fénykép után olyan képet fest, mint a fénykép maga, annak nem két műszakos munkából kellene megélnie, hanem abból ami az ecset után marad az üvegen.
Erika engem most az érdekelne, ha lennél kedves leírni, hogy a füves talajt lépésről lépésre hogyan festetted.Milyen szint, szineket használtál.
Egy képpel kinlódom már rég óta, és ha írásban segitesz, be tudom fejezni.
Köszönöm előre is.

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Gratu az új munkádhoz, de igazából azt kívánom, hogy a festés legyen a megélhetési forrásod úgy, hogy ne kelljen szűkölködnöd!!!

Válasz

Gálik Erika üzente 13 éve

Nagyon köszönöm mindenkinek a szép szavakat!
Sajnos, mostmár lehet, hogy nem fogok tudni ennyit festeni, mert hétfőtől dolgozó nő leszek, "természetesen" olyan helyen, aminek semmi köze ehhez az egészhez! Ráadásul két műszakban. De az biztos, hogy nem hagyom abba!

Válasz

Szmatona Anikó üzente 13 éve

Hát igen! Már én sem tudok mit írni! Amikor látom egy-egy alkotásodat, kicsit elszomorodom! Sajnálom, hogy én nem tudok ilyet! 4 hónapja festek egy kontúr nélküli képet, és elkeserít, hogy mennyire lassan készül. Te meg ontod magadból a jobbnál jobb képeket! Ez már zsenialitás! Lenyűgöző a kézügyességed és a kitartásod!

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

És a fény a nő füle tövénél és a gyerek arcán... elképzelésem sincs olyat hogyan lehet csinálni üvegfestékkel....

Válasz

Pomázi-Schaffer Dominika üzente 13 éve

Há igen.... így járnak a későn jövők......előttem már mindent elmondtak, és a szinoníma szótár is kifogyott már, csak ismételni tudnék....üüüüüüüüüüüüüüber brutál!!! Teljesen olyan, mint egy fénykép! Ami engem nagyon megfogott az árnyékolás a nő kalapjánál, ahogy az árnyék az arcára vetődik...... fantasztikus!!!

Válasz

Zolnainé Szilvi üzente 13 éve

Nem tudok elmenni úgy nyaralni, hogy ne hajolnék meg eme csodálatos mű előtt - és a készítője előtt!!! Fantasztikusan élethű! Gyönyörű! - de a tökéletes jelzőt nem találom rá szókincsemből.
Gratulálok!

Válasz

Lacza Anita üzente 13 éve

Geri ezennel nagyon-nagyon mélyen meghajolok előtted!!!!!!!!
FANTASZTIKUS LETT!!!!!!!!!!!!!!!:))))

Válasz

Győri Andi üzente 13 éve

Ismét csodálatosat alkottál, eláll a szavam:)))

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 13 éve

q______:) ilyen nagyon emelem a kalapom :) CSODÁLATOS (és nem kiabálok, csak ez csupa nagybetűs alkotás, mint a többi)

Válasz

BALOGNÉ CSILLA üzente 13 éve

5****** Mint mindig.

Válasz

Pappné Magdi üzente 13 éve

Hát,ez gyönyörűűűűűűűű/persze ,mint mindig/Nem tudom gondoltál e már rá,hogy tanítanod kellene a festést,mert ha jól gondolom technikailag is kiemelkedők az alkotásaid.Gratulálok!

Válasz

Lukács Monika üzente 13 éve

Mindig azt írjuk, hogy felülmúlhatatlant alkottál, és Te mindig rácáfolsz. Ez pazar. Már nem tudok mit írni a többiek után.
Azért nyugodtan valld be, hogy ez nekem készült. :) Régi vágyam (remélem,1szer teljesül), hogy eljussak Peruba, Bolíviába. Egy alkalommal az utcai zenészek spanyolul üdvözöltek, és be akartak vonni a társaságukba, mert az hitték, földijük vagyok. Azért a táncukat megtanultam!
További "felülmúlhatatlan" alkotásokat kívánok!

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 13 éve

Ez az oldal meg nagyon vacak mostanában, azért írom ide most itt engedi a rendszer, de nagyon sokszor össze vissza működik, nem tudok se hozzá szólni, néha még a képre kattintva sem nyitja meg, borzasztó.

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 13 éve

Erika ez gyönyörű!!! Mint mindig, szerintem magasan felül múlsz mindnyájunkat, különlegesen festesz ez utánozhatatlan!!! Gratulálok!!!!

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 13 éve

Millió gratulációm itt is. Nem semmi ez az alkotás sem, visszaadja a 36 fok hangulatát, hőfokát.

Válasz

Szigeti Ilonka üzente 13 éve

Erika, ez gyönyörű, élethű, mintha a fénykép lenne itt előttem.
A kisfiú arca él, a nap csillog az arcán, a anya haja gyönyörű, GRATULÁLOK, csupa nagy betüvel, ismét nagyot alkottál.
Igen az oldallal valami baj van, én is így jártam tegnap, és azt hittem én csináltam valamit rosszul.
Szóval, mint mindíg kiemelkedően szépet alkottál.

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Ismét felülmúlhatatlant alkottál... tökéletes a ruhák minden egyes redője, az arcok minden egyes porcikája, a haj minden csillanása, és a föld és az ég minden felhője.... Van valami, amit kifelejtettem??

Válasz

Gálik Erika üzente 13 éve

Fura dolgokat művel az oldal: Radványi Katalinhoz tette be a képemet, és 3x töltötte fel egymás után. Szóval ezt már régen meg akartam festeni, sokáig ültem rajta a 36 fokos hőségben.

Válasz