Deak Ibolya üzente 13 éve

Egy kis bestia ,nagyon tetszik!

Válasz

Horváth Natália üzente 13 éve

Olyan, mint 1 valóra vált csodás álom!!!

Válasz

Fülekiné Marcsi üzente 13 éve

Nem tudok én sem már mást hozzátenni, csak hogy nagyon jó.
Hiába, ezek a női arcok. Állandóan mosni kell, mire lesz belőle valami. De ez jó lett nagyon.

Válasz

Vaszkóné Fábián Zita üzente 13 éve

Sziasztok Lányok ! Húha,ez már sok a jóból ! Köszönöm szépen a dícséreteket mindenkinek !
Zsuzsi, Deca Color Lack festékkel készült a kép.
Többen megdícsértétek a bőr színét. Az előző sellős képemnél írtam,hogy még csak most ismerkedek a bőrszín kikeverésével.Most megint változtattam egy kicsit.Krémszínt használtam,és elég folyósra higítottam vízzel.Kikevertem még barnával is ezt a színt,a sötétítésre,árnyalásra.
De ha tudnátok ..... legalább 5-ször vakartam le és festettem újra csak a bőrét,napokig ültem az asztal előtt,és próbáltam rájönni,hogy kellene a bőrszínt kikeverni. Úgyhogy nem adta magát olyan könnyen ez a nőci !!!!!
A hátterem tényleg megint színes papír,és igen egy része tényleg világosabbra lett szerkesztve. Sima nyomtatott papír.

Válasz

Lukács Monika üzente 13 éve

A hátteret már én is sasoltam. Ugyanolyan telitalálat, mint a gésánál. Ahogy elnézem, a színeket fehérrel kevered, így még emiatt is, meg a háttértől való távolság miatt is "kiugrik" a képed. Két legyet ütsz egy csapással. :)) Most már csak az a kérdésem, hogy milyen színes papírt használsz, mert nagyon szépnek, minőséginek tűnik. A fény miatt látszik olyannak, mintha világosabb része is lenne a papírnak?

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

újra megnéztem a képet, és arra jöttem rá )ha jól látom) hogy háttere nincs festve, valami nagyon találó színű papír lehet mögötte, ettől a hölgy árnyékot vet az üveg vastagságán át erre a papírra, ami nagyon kiemeli!! Ezt a képet érdemes így egyik oldalról megvilágítva kiakasztani a végleges helyére.. így szinte leugrik a falról!

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 13 éve

Bitang jó lett :)) A bőre miatt külön irigykedem.. megyek és az ecsetekbe, fogpiszkákba, bambuszpálcákba dőlök :) q_:)

Válasz

Szilágyi Ráhel üzente 13 éve

Gyönyörü ez a kép, és minden apró részlete!
Bárcsak én is így tudnék festeni.

Válasz

Szigeti Ilonka üzente 13 éve

Nahát Zita, ez a kép fantasztikus. Nagyon jó. Jók a szinek, a szemei fantasztikusak,élnek, nekem egyáltalán arcot festeni nehézségekbe ütközik, kellene egy pár órát vennem tőletek, mert arcot nem tudok festeni.A teste, a ruhája, a kifejező nézése. A válla azt mondja, " na mi van, nem láttál még ilyent"?.A szemei azt mondják, hogy " na gyere, itt vagyok, állok elébe mindennek".
Szóval ütős a hölgy.

Válasz

Lukács Monika üzente 13 éve

Hát, megelőztek a többiek. Nem tudok mit hozzátenni, nem maradt más, mint csatlakoznom az előttem szólókhoz. :)) Valóban nagyon jó!

Válasz

Brunner Zsuzsanna üzente 13 éve

Húúú de dögös kis csajszi! Nagyon jó lett. Tetszik a haja, és a fülbevaló, mintha gyöngyökböl lenne kirakva. Milyen festéket használsz?

Válasz

Pomázi-Schaffer Dominika üzente 13 éve

Hűha! Ez tényleg naggyon ott van. Amikor kicsiben láttam először azt hittem, hogy fénykép. Nagyon nagyon jó lett. Félelmetesen jó az árnyékolás, és a haja..... szuper

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Amindenségit! Ez csodaszép lett! Igazi csábos nőci, gyönyörű kivitelezésben.. Mindene nagyon szép, az árnyékolások stb.. És a haja!!! Látszik a festék vastagsága!! Nagggyon klassz!!!!

Válasz

BALOGNÉ CSILLA üzente 13 éve

Azanyja!Nagyon szép,és harmonikus!

Válasz

Török Anita üzente 13 éve

Gratulálok, nagyon szépen árnyaltad az arcát! A rucija is tetszik, a virág a hajában, a poháron, a haja is szuper lett...

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 13 éve

Nagyon jó! Még a fülbevalója is tökéletes.

Válasz