Pomázi-Schaffer Dominika üzente 13 éve

Már megint későn vagyok...........ez a kép nekem is megvolt. :-) Nagyon jó lett.

Válasz

Lukács Monika üzente 13 éve

Én is catlakoznék pár mondat erejéig. Kedves Barátosnőim! Ha Ti nem vagytok, talán még mindig nem mertem volna üvegfesték után nyúlni. Nagy élmény maradt volna ki az életemből-Veletek együtt. A férjem is csak mosolyog, mikor látja, hogy milyen fontos témnyezővé váltatok az életemben.

Válasz

Kis Andrea üzente 13 éve

Én is bátorkodom ehhez a képhez írni, először nagyon szép, különösen a tenger kékje tetszik!
A befogadás és a barátság részhez meg azért is nagyon örülök, hogy én is tagja lehetek egy ilyen csapatnak, mert a legnagyobb erőt adjátok, nem csak a festéshez, hanem a mindennapokhoz is.
Amikor rátaláltam a csapatra nagyon el voltam keseredve (mert a Kicsi Fiam hamarabb akart a világra jönni) és akkor kezdtem igazán festeni, mert valahogy le kellett, hogy kössem az agyam. S amikor segítség kellett a kérdésemre akkor jött is a válasz, s amikor megfestettem egy képet jöttek a dicséretek és nagyon jó, ja és a kritikáknak is nagyon örülök!!
Még egyszer én is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a közösségnek, nem csak tagja lehetek, hanem Barátokra leltem!!!!

Válasz

BALOGNÉ CSILLA üzente 13 éve

Én csak annyit szeretnék hozzáfüzni,hogy a Kata pont azt fogalmazta meg,amit én is gondolk.Amikor beléptem közétek akkor engem is nagy szeretettel fogadtatok,amiért nagyon hálás vagyok.Sok segitséget,meg biztatást kaptam,(s itt tudtam talán felnőni kicsit) amit köszönök nektek lányok!

Válasz

Szilágyi Ráhel üzente 13 éve

Olyan szép ez a kép... Minden szín élénk ez benne a legszebb!
Igazi nyári hangulat. ami a közösséget illeti még ha nem is mindennap írok, mégis mindedíg felnézek mi történik, pedig nem régóta vagyok itt.

Válasz

Scheffer Andrea üzente 13 éve

Kedves Lányok! Nagyon kedves kis eszmefuttatás kerekedett ki és mindannyian nagyon szépen fogalmaztátok meg a kötődést a klubhoz, a barátokhoz. Szmatona Anikó ötlete nagyon aranyos, hogy könyvet lehetne írni ebből... :) :) :)
:) :)Majd készítünk kis riportokat, portrékat a kis szorgos üvegfestő lányokról, mint itt nálunk a munkahelyen a belső újságunkban szokták és mindenki önvallomása, "ars poeticája" olvasható lesz :):)

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 13 éve

A képről már alkottam véleményt, most az itt fellobban önvallomásokhoz tennék hozzá, ha lehet.

A napokban írtam (Skodákné) Mónikának, hogy ebben a Közösségben pont az a jó, hogy nem vetélytársként, hanem Csapattagként kezeljük a másikat. Ha kell drukkolunk a másikért, ha kell vígasztalunk, ha kell ötletet adunk, Barátok vagyunk!
Az azért érdekes, hogy (én is tapasztaltam másik közösségben) nincs rivalizálás, nincs egy kicsit komolyabb kritika után rossz szájíz, lehet ez azért van, mivel ebben a közösségben azonos értékrendet képviselünk?? Ezt nem úgy értem, hogy egyformán gondolkodunk, mert ez nem lenne igaz, csak talán itt az emberi értékek számítanak legfőképp, az a legnagyobb összekovácsoló tényező, hogy a hobbink összekapcsol minket egy nagy családdá. Talán az újak is tapasztalják, hogy mindig megszólítjuk őket, ha nem is mindnyájan, de a legtöbbünk köszönti őket. ( tapasztalatom más fórumnál nem igazán kedves, sőt kimondottan közönbös fogadtatás, hogy ez minek köszönhető?? Arrogancia?? Az végett, hogy én pár évvel később találtam meg magamnak a megfelelő hobbit? HOgy kezdő létemre felpofátlankodtam megmutatni magam?? Nos, volt hogy igazából szóra sem méltattak...most ezt minek is írom??? Nem tudom.. Na mindegy!)
Szeretek itt lenni, és jól esett a lelkemnek, hogy amikor hosszú időre nem jöttem közétek, hiányoztam, kerestetek. Köszönöm Nektek azt hogy a Barátaim vagytok, még így látatlanban is, mert nem tudok csak úgy gondolni Rátok, hogy egy netes fórum, ahol idegenek osszák egymásnak az észt, a tanácsokat. Ha emlegetelk Titeket, csak is úgy teszem, hogy az Üvegfestő Barátnőim, akik nagyon jó fejek :)))
Na nyálömlenyt elzárom, nincs több érzelgősség :) Pusszantás, és köszi hogy megoszthattam veletek a gondolataimat :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Na, most én is visszaolvastam. :) Hogy jól működik ez a közösség, mi sem bizonyítja jobban, hogy nekem cirka fél éve nem volt a kezemben ecset, nem volt lehetőségem festeni, de még mindig itt vagyok, nézelődök, hozzászólok, és nem küldtek el még a fenébe:)

Válasz

Szmatona Anikó üzente 13 éve

Na ez nem volt semmi! Mármint az, hogy megszerettem volna nézni a képet, de végigolvastam a hozzászólásokat, és most újra meg kell néznem! Elvesztettem a fonalat! Ebből a pár monológból szívszorító könyvet lehetne írni!:) Biztos Bestseller lenne! (Mindenki tartozik valahova......)

Visszatérve a képre, ebben a csúfos időben jó ezeket az alkotásokat nézegetni!

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Ez a csapat azért más, mert nem fűződik szoros anyagi érdekekhez. Ez önmagunkért van, ami mindenkinek a maga érdekeit szolgálja, hisz jutunk infókhoz, ötletekhez, kérdezhetünk amire választ kapunk, de nem egy ember érdekeihez kötödik. Épp úgy, ahogyan a barátságok alakulnak (No ez a néhány hozzászólás meg kitehetne lassan egy "miért szeretem ezt a klubbot" fórumt! :-))))

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 13 éve

Ezt nagyon szépen megfogalmaztad, és én is remélem,hogy ez nagyon-nagyon sokáig így lesz. Mert tartozni valahova, valakikhez az nagyon jó, főleg ebben a rohanó világban.

Andrea Te meg csak tényleg fess,fess, mert azzal kiteljesedsz és a mi lelkünket is melengeted.

Válasz

Zolnainé Szilvi üzente 13 éve

Még akkor is, hogy telefonnal lett készítve és nem tökéletes a fotó, nagyon tetszetős festmény lett! Kívánkozik oda az ember lánya. :)

Ami a közösséget illeti, ugyan úgy vagyok vele mint Te. Rengeteget kaptam sokféleképpen - támogatást, kritikát, szeretetet, biztatást - felsorolni nincs hely. De ami a legfőbb - a barátok. Ahogy Anikó is írta. És EZ a közösség.
Áldom a sorsom, hogy idetaláltam és áldom a többieket is, hogy "befogadtak". E közösség nélkül már én sem élnék a hobbimnak. ^^ :K S csak remélni tudom, hogy én is adok másnak, apró löketet, hogy tovább csinálja!... ^^

Válasz

Scheffer Andrea üzente 13 éve

Még valamikor talán 5-6 éve nagyon megragadtak a mandalák és Halzer Györgyinél voltam egy tanfolyamon, ahol tanultam a mandalakészítésről kicsit és csatlakoztam Györgyi által koordinált, ehhez hasonló csapathoz, amit akkor úgy hívtak, hogy levelező tagok és a festésekről, mandalákról levelezgettünk.Később Györgyi diszítőművészeti mintakönyveibe készítettünk (ez a csapat) illusztrációkat. Érdekes volt, de amint a közös tevékenység befejeződött, feloszlott a csapat, nem volt mi összetartsa. És a kedvem is elment a festéstől. Ez a klub egészen más szellemben működik és ez nagyon izgalmas.

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Én már nagyon sok hasonló közösségben próbálkoztam, de bátran állíthatom, hogy ilyen jó csapat nincs több a nagy világhálón! Ide (a máshol tapasztaltak miatt) hónapokig nem regisztráltam, mert nem tudtam hová csöppenek... de egy kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt nemistudom mennyi idő alatt (kb. egy év) hány nap volt, amikor ne néztem volna be... Nagyon jó, hogy nincs ellenségeskedés és irigykedés, hogy az ember bátran elmondhatja akár a negatív véleményét is, mert nincs sértődés, segítségnek veszi mindenki a kritikát is. és nem fél mások bántó véleményétől, mert bántó nincs! És nagyon remélem, hogy ez így is marad... Sosem gondoltam, hogy olyan embereket tudok barátként nyilvántartani, akiket még nem is láttam soha! De az idegen szót már nem is tudnám használni a csapattagokra...

Válasz

Scheffer Andrea üzente 13 éve

Hát én itt nagyon sokat kaptam, mert már rég letettem volna a festésről, ha itt nam kapok biztatást. Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen virtuális közösségnek is lehet ekkora ereje.

Válasz

Fülekiné Marcsi üzente 13 éve

Tudod Andrea itt mindnyájan adunk valamit, magunkból. Bár én nem érzem, hogy adok, csak remélem, de nem is az a lényeg, hogy én érezzem, hanem hogy aki kapja az érezze. És aki itt van, az érzi azt a szeretetet amit ad a másik. Amíg ezt érzed, alkotni is tudsz, és te is tudsz adni magadból.

Válasz

Scheffer Andrea üzente 13 éve

Köszi Anikó!!!!

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Fess csak fess! Jól megy ez neked. Keress még hasonló képeket, mert ez nagyon szép lett!!! És tudsz Te is segíteni: Azzal, hogy gazdagítod a képeiddel az oldalt!!!

Válasz

Scheffer Andrea üzente 13 éve

Ma amikor kicsit rásütött a nap a képre, hát mit mondjak kicsit vágyódtam benne lenni a képben. Köszönöm a sok kedves megjegyzést a képhez. Úgy döntöttem, hogy tovább próbálkozom, mert itt sokat lehet tőletek tanulni. Még kérek szépen tanácsokat, mert olyan kedvesek vagytok. Bár én is tudnék nektek valamiben segíteni.

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 13 éve

Nekem nagyon tetszik, bár kicsit tompa a kép (mintha olyankor lett volna fotózva mikor nagyon borús az ég...mondjuk mostanában ezen nem is csodálkozom). :)

Válasz

BALOGNÉ CSILLA üzente 13 éve

Nekem is ilyesmi jutott az eszembe mint Anikónak.Nagyon szép!

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Andi! Nagyon tetszik ez a kép. Így sötéten is, mert a házak falán a fényviszonyok nagyon jól érvényesülnek így is... Eszembe is jutott Deák János festő, aki ezekkel a fény árnyékokkal nagyon jól bánik!

Válasz

Scheffer Andrea üzente 13 éve

Nagyon nehezen szántam rá magam, hogy megfessem. Anikó mediterrán képét szerettem volna eredetileg megfesteni, de mégis ezt választottam. Ha mégegyszer megfesteném az sem lenne ugyanilyen, mert sokszor a véletlen műve, hogy mi lesz egy képből.

Válasz

Lukács Monika üzente 13 éve

Nagyon jó lett! Ez a kép is jó példa rá, hogy mennyire különbözően festi meg több ember az adott képet. Nekem tetszik a Te változatod. :)

Válasz

Fülekiné Marcsi üzente 13 éve

Nekem is tettszik. A lényeg jól látszik azért. Gondolok a formákra, árnyékolásra. És el tudom képzelni, milyen szép lehet élőben, amikor már megszárad rajta a festék. Az egy olyan szép pillanat. Nem? Utána olyan jó gyönyörködni benne.

Válasz

Scheffer Andrea üzente 13 éve

Sajnos a fotózás nem nagyon jó, mert a fényképezőgépem tönkrement és telefonommal csináltam. Igaziból nagyon is világos a kép. Még soha nem festettem ilyet, ilyen módon, de azt hiszem kicsit gyakorolni fogom, mert megtetszett.

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 13 éve

Nekem tetszik, csak mintha kicsit sötét lenne, de lehet hogy csak a fényképezés nem sikerült jól, azzal én is mindig bajban vagyok.

Válasz