Szücs-Filotás Kata üzente 13 éve

De jó neked, az én Emberen valahogy nem repdes a pillangókért én meg tele tenném vele az összes függönyt, hűtőt és amit csak lehetne..

Hát akkor kívánom hogy amilyen gyorsan csak lehet essetek túl leánykáddal a szülésen, hogy élvezhessétek a közös pillanatoket :) Örömteli babázást és ha "kész" lesz a műved (és ha hazaértetek, és lesz energiád és erőd) tegyél fel róluk fotót (kismanóról is egy közelebbit). :))

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Minden jót nektek!!!

Válasz

Lukács Monika üzente 13 éve

Kitartást, jó egészséget! Szorítunk Neked (Nektek)! :)))

Válasz

Kis Andrea üzente 13 éve

Hát gratulálok a Kisfiadhoz, és nagyon könnyű és gyors szülést a Kislányodhoz:)! Két év körüli a Fiacskád? Ti se sokáig vártatok:)))!

Válasz

Antalné Zsuzsanna üzente 13 éve

Gyönyörű lett ez a tükör!!

Válasz

Szilágyi Ráhel üzente 13 éve

Igen a tetején lepkék vannak, a párom ugyanis lepke mániás, így jó pár darab van a lakásban, még a csillárt is azok díszítik.
A rács mögött a kis manó saját tervezésü, de két hét múlva ha minden igaz, jön a párja is, aki kislány lesz, már nagyon várjuk. :)

Válasz

Szücs-Filotás Kata üzente 13 éve

Naggyon szupppi :)) Bár a legmutatósabb a rácsos börtönben az a kismanó :)) MIlyen minta alapján készült?? :))

Válasz

Lukács Monika üzente 13 éve

Azon túl, hogy szép a tükör, nagyon tetszik a felvétel beállítása is! :))

Válasz

Fülekiné Marcsi üzente 13 éve

Hú, ez valóban nagyon szép!

Válasz

Scheffer Andrea üzente 13 éve

A Tüttő Timi üzlete csodálatos. A bútorok, ládák is szépek. nem tudtam, hogy a férje készíti. A múltkor vásároltunk is ott egy csodás tükröt ill. kettőt is ajándékba. Nagyon kedves teremtés a Timi, az üzletben van elkülönítve a kis munka asztala, ahol fest. Nagyon szép, különleges ott minden. A tavasszal a Festők városa kiállításon egyedül ő volt üvegfestő kiállító, árusító. Máskor mindig volt több üvegfestő is. Most nem.

Válasz

Barna Ernőné Éva üzente 13 éve

Jaj de jó neked hogy oda betévedtél az Tüttő Timi üzlete. Ő üvegfest a párja meg nagyon szép famunkákat készít. Én még személyesen nem találkoztam vele de az üvegfestés.lap.hu Tüttő néven megnézheted a pár dolgait.
Találkoztál is Timivel???
Ha én egyszer eljutok Kaposvárra feltétlen benézek hozzájuk. A meseváros című képem Timi egy órájának koppintása. Remélem nem haragszik érte, egy kicsit átdolgoztam.

A tükröd nagyon klassz azok a tetején lepkék???

Válasz

Szigeti Ilonka üzente 13 éve

Nagyon szép lett.Gratulálok.

Válasz

BALOGNÉ CSILLA üzente 13 éve

Nekem is tetszik! Ebben keretes megoldsba ötvözött virággal,szupi lett!!

Válasz

Scheffer Andrea üzente 13 éve

Jaj de szép kis tükör! És milyen aranyos a fotó! Éppen most jártam egy üvegfestő kis üzletében (Kaposváron a Szélkakas) és ott láttam ilyen nagyon szép kis festett tükröket.

Válasz